Kuulumisia viime kuukausilta

Terve ja kirpsakkaa marraskuuta! Niin on taas iloisesti vierähtänyt puolitoista kuukautta (!), niin etten ole ehtinyt blogiin kirjoittamaan sanaakaan. Hupsista. Blogin 1v. synttäritkin meni ohi suun!

Noh, syitähän löytyy, oli muuttoa ja kaikenlaista touhua. Kävin Kytkennässä hoitelemassa vähän somehommia sekä vertaispuhujana. Neuroliiton instagramista löytyy highlighteista meidän videot, jos haluat käydä kurkkaamassa miltä tapahtumassa näytti. (Klikkaamalla linkkiä ohjaudut Neuroliiton instagramiin ja voit katsoa videot myös kirjautumatta sisään. Löytyvät klikkaamalla palleroa, jonka alla lukee Kytkentä 2019 )

Kämppä tuli myytyä ja jouduttiin sangen nopealla aikataululla kahdessa viikossa muuttamaan uuteen kotiin. Onneksi vuokra-asunto löytyi ripeästi ihan vanhan lähettyviltä. Kiitos vielä meidän huiman tehokkaalle muuttoporukalle, jonka ansiosta tavarat vaihtoi osoitetta muutamassa tunnissa! Iso osa pakattiin säilöön odottamaan seuraavaa muutoa meidän taloon.

Rakennushommat on edenneet sen verran, että tontilla tehtiin maaperätutkimus ja paaluja saadaan lyödä n. 24 metriin asti. Tämä oli ihan odotettavissa ja budjetoitu, lopullinen määrä selviää tietysti vasta itse paalutusvaiheessa. Rakennuslupa meni hakuun viikko sitten, kun vihdoin saatiin lupapiirrustukset valmiiksi ja naapurikuulemiset tehtyä. Näistä kirjoittelen vielä ihan oman postauksen.

Maikkarin nettisivuille tehtiin kaksiosainen haastattelu minusta ja MS-taudista, juttuihin pääset tästä ja tästä linkistä. Jutut aukeaa uuteen välilehteen 🙂 Alussa on myös audiopätkää haastattelusta, jos haluatte kuunnella sulosointuista ääntäni 😀

Kaiken härdellin jälkeen sain pienen flunssa ja fatiikki iski voimakkaampana kuin koskaan. Viikon olin lähes täysin vuoteen oma ja pelkkä elossa oleminen tuntui liian raskaalta. Koko kroppaa vihloi väsymyksestä, eikä mikään määrä lepoa tuntunut riittävältä. Opin, että Keepin up with the Kardashians on loistavaa ajanvietettä kun keskittyminen ei riitä yhtään mihinkään, ja aivotoiminta vaatii resetointia.

Kun minä sain itseni kasattua sairastui labradorinnoutajamme Ella. Reilu viikko elettiin huolessa ja raskaissa tunnelmissa. Ella sai suolitukoksen/ suolilaman, todennäköisemmin erään tulehduskipulääkkeen seurauksena. Usean eläinlääkärikäynnin, nesteytyksen ja lääkityksen jälkeen koiramme alkaa vihdoin olla entisensä <3 Isot kiitokset Raision Vettorille Ellan hyvästä hoidosta.

Edessä on vielä yksi homma tälle vuodelle, kun järjestämme pikkujoulut 120 työkaverillemme. Sen jälkeen aionkin vetäytyä joululevolle kaikesta ylimääräisestä hommasta ja kerätä voimia ensi vuoden rakennusurakkaan.

Siinä kuulumiset tiivistettynä. Mielessä olisi monta aihetta, joista olisi kiva kirjoitella. Tämän syksyn uuvahtaminen kuitenkin osoitti, että liika on liikaa ja koitan pitää nämä blogihommat stressittöminä. Instagramista touhuja voi seurata lähes päivittäin jos ikävä iskee, varsinkin stoorien puolelle tulee päivitettyä aktiivisesti.

Terkuin

Kaikki kuvat by Kimmo

Lue myös

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.